Moahahahaah :D

hoho, jag är så busig :D Om ni bara visste vad jag har hittat på 8D. Jag är extremt dålig på sånt här för jag håller på att spricka av längtan för att få berätta mitt smarta bus med någon. Men det gårinte, nej, nope, never!

hohoho, kommer någon gå på det? :D?


vett och etikett!

Jag vet att det finns många som är rätt så negativa till kungafamiljen och är sjukttrötta på uppmärksamheten runt bröllopet mellan Victoria och Daniel. Men jag tycker det är mysigt med en svensk kungafamilj och bröllopet var väldigt fint. Finast hitills är nog Daniels tal under middagen, det var jättegulligt faktist!

Men iaf, det jag ville prata om var faktist inte bröllopet utan lite spännande bröllops etikett som ni kanske inte visste om. De flesta bör veta att man inte bör ha vit eller svart klänning på bröllop. Du ska inte ha vitt eftersom det är respektlöst mot bruden som ska ensam stå i vitt skrud och vara i centrum under sin bröllopsdag. Svart är en sorgefärg och passar sig därför inte på ett bröllop. Men visst ni att man inte bör ha en röd klänning på sig på ett bröllop? Detta betyder nämligen att man har en hemlig affär med brudgummen! Det är inte så många som vet det, jag såg t.o.m. hur två stycken på kungabröllopet hade röda klänningar... illa! Men nu vet ni iaf så ni slipper göra misstaget själva ;)


My views on TWILIGHT!

Okay, så för det första. Ska du läsa twilight böckerna, läs dom på engelska. Dom svenska översättarna har helt massakrerat boken! Dessutom har de faktist ändrat rätt så mycket. T.ex. har de ändrat "Are you okay?" till "Är du arg på mig?"... aah... för de är ju nästan samma sak... NOT!

Iaf...
Seriöst, varför är twilight så jäkla hatat? Det finns ingen anledning. De saker jag har hört är att boken inte har något djup eller att den är kvinnoförnedrande... För alla andra böcker som skrivits är ju extremt djupa och helt jämnställda (Varning! Ironi!). Seriöst, filmen blev jäkligt populär och då blev alla små vampyr och fantasyfantaster sura och bestämde sig för att vara alternativa... blö. jag är så trött på sån skit! Samma sak med tokio hotel, dom är inte heller så tokiga. Sluta vara jobbiga!! >.<'''

nu ska jag läsa twilight och lyssna på tokio hotel!! blöö!

Big Fish

Jag såg precis på Big Fish. FYFAAAAAN va bra den filmen är. Den är så jäkla fin och magiskt, jag blir glad i hjärtat av den filmen. Jag skulle någon gång vilja skriva en bok som är lika magisk som den filmen. Dessutom är Evan McGregor typ.. bäst! Men iaf, se Big Fisgh om du inte redan har gjprt det! Den är skitbra!

Attention Difict Disorder

... även kallad ADD.

Japp, kom åprecis tillbaks från psykologen och fick resultatet av min utredning. Jag har tydligen ADD med små tendenser till asperger.

Dett abetyder att jag har svårt att koncentrera mig och framför allt slutföra saker. Men även att jag har vissa sociala svårigheter. JAg är lättad över att äntligen fått en diagnos, jag har fdaktiast misstänkt det länge. Dessutom kommer jag nu kunna kräva mer hjälp från skolan och det kommer bli mycket lättare att förklara varför jag inte lyckas lämna in arbeten i tid och sådär för lärare.


Men för att prata om något helt annat så är min statistik helt fuckad sen senaste inlägget om HPgänget. Jag brukar oftast ligga på en jämn statistik som brukar ha mellan 1 till 5 visningar som går upp och ner beroende på hur aktiv jag varit. Men nu har jag helt plötsligt 32 st. visningar igår. Hahaha!


BILDER FRÅN SJUNDE FILMEN OMGOMGOMGOGMOGMOGMOFKFOGEGFdsz

OMG!! Jag såg just bilderna från sista Harry Potter filmen där Harry och resten av gänget ska vara 19 år äldre. AWSOME! Amanda dealar bilderna åt er...

Draco som 30+
Här är Draco Malfoy som 30+


Draco Malfoy och killen som ska spela hans son, Scorpius!

Ginny som 30+ med hennes och harrys dotter Lily Luna. Ginny liknar sin mamma Molly på ett gulligt sätt. Fast hon ser tuffare ut än Molly.

Ginny och Harry som vuxna med sonen Severus Albus. Jag älskar att Harry ser så faderlig ut.

Ron som vuxen med andra ointressanta människor. Han liknar sin pappa Arthur väldigt mycket faktist. Fast han ser ändå ut som sig själv. Synd att det inte finns något kort på Hermione.

Rons och Hermiones son Hugo. Visst är han söt? Han ser verkligen ut att vara lika klantig som sin pappa Ron!


I LIKE!!!


vita moln

Nu har jag kagt ut vita moln (eller flickan med det röda håret) på rodnejlika.blogg.se. Jag kom nämligen på häromdagen att den bara låg ute på sorgligtlyckligt, och den bloggen har jag ju stängt nu. Men nu finns den där iaf :) :D Bara att läsa!

(om ni undrar vad som är grejen med just DEN novellen så är det nämligen det bästa jag gjort och jag är oerhört stolt över den :D:D:D)


"En skåning gömmer sig i din hamburgare"


Jaja, det var inte det jag skulle berätta om. Idag när jag kom hem till skolan var jag såklart jätte kissnödig (lyckas alltid bli kissnödig de sista meterna innan jag kommer hem) så jag skyndar mig upp för trappen och börjar gräva i väskan efter nycklarna. Tror ni inte jag har glömt att lägga ner dom i väskan? Jo, självklart. Nothing to do but springa ut för att leta efter en buske. Så jag ringer mamma och berättar att jag inte har några nycklar och hon ber mig ringa min käre bror. Jag ringer Victor vars mobil självklart laddat ur. Jag försöker ringa mamma igen, men eftersom jag har pappas mobil (eftersom min egen är borta) råkar jag på något sätt stänga av mobilen. Jag sätter igång den igen, men jag vet ju inte pin-koden. Jag går tillbaks upp till lägenheten och hör hur telefonen ringer därinne (antagligen mamma som undrar om jag kom in eller ej. Så jag sätter mig på trappen och är allmänt frustrerad. Ovanpå allt detta har jag tydligen även fått min mens, allting var tydligen emot mig.

Precis då kommer grannen som tur var, så jag får låna hennes mobil och ringa mamma. Jag ringer mamma och berättar vad som hänt och tydligen var det pappa som ringt på hemtelefonen (och på mobilen). Mamma säger att pappa åkte från jkobbet alldeles nyss hon har dock ingen aning om pappa körde iväg för att låsa upp åt mig eller köra till Täby Centrum. (man tycker ju att han borde köra direkt hem när han vet att jag är utelåst och inte svarar på någon av telefonerna. Känns som han borde bli orolig eller nått, men nej, han blev tydligen sur för att jag inte svarade och sket i mig.) Så iaf, jag sitter där och känner hur hoppet rinner av mig och precis då ser jag Victor komma utanför. HALLELUJAH! Jag har seriöst aldrig blivit så glad över att se den skitungen :D

Så det gick bra iaf, men jag 'är seriöst skit pisst på pappa. Tänk om det hade hänt mig något liksom!!

Aja, mammma är på dåligt humölr och kommer dampa om jag inte hjälper henne med maten, BYE!


RSS 2.0