en fråga bara...


... är det taskigt att bli gladöver att någon du ogillar är otrevlig mot dig och därför antagligen ogillar dig med?

Jag menar... om jag försöker vara trevligmot dennna person trots att jag inte gillar henne och hon ändå beter sig bitchigt. Är det fel att bli glad då? Varför jag blir glad? För då är det inte bara jag som är en bitch, utan även hon. Och om jag sedan fortsätter vara trevlig mot henne och hon fortsätter ändå vara otrevlig, då är det BARA hon som är bitchig :D

eller så har någon berättat att jag inte tycker om henne och därför är hon bitchig. Så när jag sen försöker vara trevlig framstår jag bara som falsk??


gaaaaaaahhh... jag hatar sånt här tjejgräl och skit. Jag brukar normalt inte hålla på så här, men vad ska man göra om människan verkligengår en på nerverna??

cola eller idrott?

Tydligen fick man inte sitta och kollapånär de andra hade gympa enligt Calle. Är det bara jag som tycker det är liiite idiotiskt? Inte för att jag bryr mig så mycket. Men är dte inte bättre att eleverna är ute i solen och tittar på sina kompisar än attdom sitter inne framför datorn och dricker cola? Dessutom lär det väl göra att fler elever fejkar att dom är sjuka.

Om man t.ex. hade en regel att manvar tvungen att sitta och titta på även om man var sjuk skulle ju ingen fejka att dom var sjuka för att slippa gympan eftersom man ändå måste vara där och titta på. Men om man tvärtom absolut inte får vara där lär väl fler sticka till centrumeller liknande istället?

Jag vet inte... så resonerar jag iaf. Jag bryr mig inte, det var inte precis jätte viktigt förmig att få titta på idrotten. Bara en tanke liksom...

Små gester<3

Fefovilles rykte var inte vad det en gång hade varit. Från att ha varit omryktad som en framgångsrik stad full av hopp och drömmar, talades det nu bara om som en övergiven spökstad där ingen längre satte sin fot. Detta var naturligtvis inte sant, men du vet hur det är med rykten. En genomresande ser en och annan tumbleweed flyga över en tom gata samtidigt som en trasig bardörr gnisslande svänger fram och tillbaka i vinden... och vips så måste staden nödvändigtvis vara övergiven! Det var lite hårda tider bara, that's all. Alla städer har väl hårda tider ibland liksom. Även hit når finanskriser och svininfluensa och naturligtvis sätter det sina spår. Men att den för den sakens skull var övergiven var helt enkelt bullshit, ansåg Rambia, som precis var på sin dagliga morgonrunda genom Fefoville.

För var det inte Prins Hannes, Curunir the White och Leothil som gick runt i det nästan torrbelagda området och planterade magiska små skimrande frön? Frön som skulle gro och slå ut i gräs, blommor, buskar och träd som tillsammans skulle bilda vackra lummiga parker lagom tills våren skulle komma till Fefoville. Efter dem gick Ajnos Mörtsgreb med en grön vattenkanna och det strilande silverglittrande vattnet fick medens små skott att slå upp ur backen. Det var god jord, trots allt. Hon log och vinkade mot Rambia. Han vinkade tillbaka och vände sedan blicken mot den nyöppnade butiken mitt på stora torget. Angeliqe Vasques, som jobbade deltid i butiken, var just i färd med att sätta upp korgar fyllda med extraprisvaror utanför. När hon fick syn på Rambia vinkade hon honom till sig.
"Tror du att det är säkert att ställa ut varorna såhär?" frågade hon honom tveksamt. "Det kanske kommer tjuvar..."
"Det är ingen fara!" sa Rambia övertygande, just som I'm a vampire och Qoax kom patrulerrande i full väktarmundering.
"Precis!" sa Qoax. "Ingen tjuv vågar sig fram med oss i närheten!"
"Och gör dom det blir det synd om dem" sa I'm a vampire och log hemlighetsfullt.

Rambia fick i ögonvrån syn på den nedlagda fabriken uppe på kullen. Det var inte mycket att se, men han beslutade sig ändå för att gå upp och beundra utsikten. På vägen mötte han Vendelin Magichood och Ayla.
"Var är du på väg?" frågade Vendelin Magichood.
"Jag tänkte gå upp till den nedlagda fabriken!" förklarade han.
"Nedlagd?" sa Ayla. "Nu är du att lite efter. PtheA, RM och Meglio har nyligen startat en chokladfabrik där, och ikväll ska dom bjuda på godisregn över hela fefoville som invigning!"

Och vilken kväll det blev. Nu kunde man verkligen se att Fefoville var långt ifrån övergiven. Emaiie, Vinda och Erik spelade Fefovilles nationalsång i hårdrockversion på den stora utomhusscenen på torget medan godis regnade över dem och publliken. SofiaWeasley och Diremone delade ut gratis håvar till besökarna att samla upp godiset i. Och Rambia själv stod i ena utkanten av scenen och betraktade festligheterna. Fefoville var långt ifrån en övergiven stad, och från och med i dag skulle staden börja blomstra på nytt.


Jag hänger på ett Harry Potter forum och vi har då en egen liten stad som vi sköter (http://fefoville.myminicity.com/). Staden var död ett bra tag och ingen uppdaterade. Men sen så bestämde sig en person (kallad Prins Hannes på detta forum) för att återuppliva det och skrev då denna lilla saga för skojs skull. Alla personer i historien är medlemar på Harry Potter forumet och det är jag som är Ayla. Jag blev iaf väldigt glad i hjärtat över att jag fick vara med i historien <333


aaaaj

Mina ben värker, mina fötter är smärtar och mina axlar gör ont. Men sånt får man väl stå ut med när man går ut i krig. För laserdome är ju DEAD SERIOUS!

Vinna eller försvinna!

Sen är det också asabajsakul :D:D:D

Man kanske tror att man tröttnar efter 7 timmar, men nej. Jag skulle fortsatt om inte tiden tog slut och mina ben inte bar mig längre. Men ändå... FET VÄRT!!! Det var EPIC och imorrn blir det DRAKAR OCH DEMOOOONER!

TAGGGA!!


en rubrik sammanfattar och introducerar en texts innehåll...

Okej.. den extremt dålig veckan är tydligen inte alls över och den börjar bli lite längre än bara en vecka... Bajs! bajsbajsbajsbajsbajsbjasbajbsajbsajbsjsbjabsjabs...

Men fuck it jag orkar inte. Jag känner hur ångesten kryper på. Det är som en orm som bor i magen och föriktigt krälar sig upp i halsen och försöker äta sig ut under din haka. Så känns det.

Det är bara så enormt frustrerande för jag känner hur en hel massa uppdämd gråt och ilska sakta pyser över på människor jag inte vill vara taskig mot. Men det går liksom inte. Jag kaninte låte bli att klaga och vara negativ för jag hungrar efter att få utbrott för mina känslor och förståelse.

FAN...

Jag har kommit underfund med att min mamma är en känslomässigt inkompetent robot... tänler att leva med en sån...


She's back :o

Dumdumdumduuuu....

Hanna är tillbaks från Sälen :D

(är det bara jag som får en bild av Hanna som sitter och dricker te med en säl i denns hus?)

Hur som helst, hon är tillbaka i skolan och det är bra :D För nu har jag någon att dela mina konstigheter med igen och slipper därför få dampattacker 24/7! Wohooo, we like (y)!

Just nu sitter jag och Hanna och datanördar oss i skolan entré, egentligen har vi gympa men... gympa är bajs :D Imorrn är det teater och om jag inte minns fel så ska vi prova scenkläder då, så det ska bli kul. Förra torsdan övade jag och Ivar på 'misshandel scenen'. Det var askul, jag fick stå och dra ner honom på golvet. Woohooo, dock hade vi en såndär matta under medans vi tränade, så han gjorde sig inte illa x). Jag känner mig jäkligt taggad för den här föreställningen alltså! Det kommer bli massa kul.

och... 
på lördag blir det roooolllspeeel :D
Drakar och demoner med Olivia, Niklas och Maja.
Massa kul :D
TAGGA!!!


ZOMG!

Jag såg Shane Dawson när jag väntade på bussen!!!

okej, antagligen var det en kille som var väldigt lik honom. Men det var fan läskigt. Han hade samma frisyr, sammautseende, lite liknande klädstil och typ samma röst. Fast han pratade svenska dåra... Aja, det var läskigt iaf.



Jag börjar tro att fröken F har någonting emot mig... Aja, mer om det när jag kommer hem. Nu måste jag ha italienska :(


Hej! Jag är INTENSIIIV!


Nej, jag gick inte på matten och historian idag. Men den här gången var det faktist inte mitt fel, det var en vis fröken F's fel. Jag är ledsen, men jag vet inte hur jag skulle reagerat om jag var tvungen att gå dit och gör en halvdan tråkig redovisning. Jag lovar, jag skulle antingen bryta ihop och då har jag ingen aning om hur det skulle sluta. Eller så skulle jag bette mig som en total BITCH. Jag lovar, du vill inte se mig när jag blir Queen!

(Queen är vad jag kallar mitt bitchiga alterego som i princip får människor att gråta och kan i värsta fall ge dig näsblod om du råkar stå i min väg.)

JAg hatar verkligen att fröken F drar fram den här sidan ur mig och vet inte riktigt hur jag ska bette mig runt omkring henne. Jag har ju försökt hålla mig undan och det funkar, men man kan inte hålla sig undan en människa man går i samma klass som i alla evighet.

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRGGGGGGKFFFFFFSHH!

bajs


Nu ska Victor få internetet

Victor är glad för han får internetet. Victor är lite små pömsig och ska provspela till en film imorrn. Jag är klar.
Pannbiff med kaviar

Min dag i kvadrat :D:D:D:D


[insert awsome rubrik]

Skaffat ny blogg... för jag tröttnade på den andra... Hum di du.

Jag har inget mer att säga för tillfället. DÄrför kommer jag nu skriva korv 35 gånger!

korv korv korv korv kovr kovr korv korv korv korv kovr korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv korv



(Nej, jag copy pastade inte. Det är fusk!)


RSS 2.0