Ni inser väl att ni har ett ansvar?

Jag är så trött på människor som klagar att näst intill alla våra svenska kändisar idag är blonda bimbos med noll hjärna men ändå envisas med att diskutera 'kungen av Tyresand', 'Paradise Hotel' eller Kissies blogg! Är ni verkligen så dumma i huvudet att ni inte inser att era värderingar påverkar vilka människor som syns i TV och media. Vill ni inte att alla idiotiska dokusåpa-kändisar och bloggare ska bli kända GE DOM DÅ INGEN UPPMÄRKSAMHET!!! Är det så jävla svårt att låta bli det? Är paradise hotel och någon jävla fjortis blogg så jäkla viktigt för dig att du säljer dig själv till djävulen. Tycker du att jag tar i nu? Går jag för långt? Alla andra gör ju faktiskt också såhär. Nej! Jag tar för fan inte i. Som jag ser det är definitionen av att sälja sin själ till djävul'en att ge upp sina egna värderingar och sin egen värdighet för att nå sitt mål och är inte det precis det ni gör? Ni struntar i all jävla ryggrad ni har och sätter er ner och skrattar åt ett gäng slampor utan hjärna för att ni själva ska känna er lite smartare och lite bättre.
'
Ibland måste man faktiskt göra svåra val(inte för att det här är ett särskilt svårt val, snarare lite små jobbigt. Men tydligen är det ett problem för de flesta så okej...) för sin omvärlds skull, för framtidens skull, för samhällets utvecklings skull. Jag tycker också om att gå in på Kissies blogg och låta mig själv hypnotiseras av hennes äckligt stora tuttar, men jag gör det inte, för hon tjänar ju pengar på att hon gör det och det vill inte jag. Men inte bara det (för vore det det enda problemet hade jag kanske kunnat unna mig att gå in på hennes blogg då och då) jag vill inte att människor som hon ska representera Sverige. Jag vill inte att Sverige ska vara känt för sina 'blonda, dumma, slampiga flickor med stora bröst'. Jag såg en intervju med en internationell kändis som tillfrågades om han kände till några svenska kändisar, han kunde bara nämna Victoria Silverstedt. Jag vet inte med er men det tycker jag är jäääävligt pinsamt och det är ju ert fakking fel. Det fanns en tid då Sveriges största namn var talangfulla musiker och älskade författare, nu är det bara pinsamt att vara svensk. Det är pinsamt att behöva sitta och lyssna på vem som hade sex med vem i paradise hotel. Jag, Amanda Stenback, en av dom pinsammaste människorna i världen skäms!

skärp dig!

jagrimmar.blogg.se

jaha, nu känner man att man måste öka standarden på bloggen lite. Det där är en bra blogg, det där är en intressant och unik blogg. Det där vill jag läsa! Mion blogg måste göra ett ordentligt ryck, det behövs lite renovering! Jag behöver hitta tillbaks till mitt egentliga syfte: att lufta mina tankar och åsikter i skrift, inte skriva massa skit om mitt ointressanta liv som ingen ändå bryr sig om.

NU KÖR VI VAFAN!!!


RSS 2.0