...

Idag känner jag mig bara så jävla deppig.


usch, jag hatar den här känslan. När fingrarna bara vilar på tangentbordet och man vet inte vad man ska göra, vad man ska skriva. Det känns helt plötsligt tomt att trycka ner dom små tangenterna som ma innan inte haft några problem med.


...


Just a small town girl livin' in a lonely world
she took the midnight train goin' anywhere

Just a city boy born and raised in south Detroid
he took the midnight train going anywhere

DU ÄR DUM I HUVET :D

dumdiduuu lalalala!!

möööh!

Jag kan inte koncentrera mig på att skriva när mamma ser på deltävlingarna i eurovision song contest O ____ O'''


Hur kommer det sig att när man själv mår bra över sin tillvaro och självkänslan och självförtroendet är på topp så är det alltid en hel hopp människor som börjar tycka illa om en?

Det är som att människor kan lukta sig till bra självkänsla och typ: MÖÖÖÖH!!! HON MÅR BRA!!!! VI MÅSTE GHE HENNE BITCHIGA BLICKAR OCH SACKA SKIIIIT!!!

Jag vet inte, men det känns som att ju bättre självkänsla jag får desto mer människor verkar tycka illa om mig. Aja, en sak har jag faktist lärt mig på den senaste tiden, du kan inte vara älskad av alla. Bara för att någon människa stör sig på dig betyder inte det att du är bitchig och behöver ändra på dig.

Jag är ledsen, men jag pallar inte vara så jävla snäll längre och alltid försöka göra det bästa för situatuionen. Jag vill bara kunna bitcha och skrika om när jag är sur och skita totallt i att vara pedagogisk och empatisk.

Äh, whatever, jag pallar inte. Ingen fattar ändå, ni är helt enkelt för jävla dumma i huvet för att fatta ett skit.

(Se, jag är en idiot! Jag kallade dig dum i huvet. Var god bli sur!)




Ja, jag är fullkomligt seriös!!








Seriöst, tar du det här som ett skämt kommer jag slå dig. Jag skojar inte, jag är bara galen eller nått...











fan va scitzo jag är...

Teater igår

Seriöst, min teatergrupp är fakking bäst! Vet ni hur mycket jag älskar er och hur mycket ni betyder och hur jävla lycklg jag är när jag er med er? Ni är underbara och helt fantastiska! Låt ingen få er att tro något annat <3

krimiologi


Anmälda brott

 

 

 

 

 

 

2009

2009

 

Helår

Helår

 

Antal

/100 000 inv

Stockholms län

 

 

Våldtäkt inkl. grov (se även sexualbrott)

 

 

Mot flicka under 15 år

 

 

Inomhus

422

21

Utomhus

41

2

Mot flicka 15-17 år

 

 

Inomhus

138

7

Utomhus

39

2

Mot kvinna 18 år eller äldre

 

 

Inomhus

660

33

Utomhus

167

8


Lite fin statistik från min samhällstenta. Tänk på det nästa gång ni går hem ensama genom en mörkgränd!

Jag går och fiskaaaaar...

... och fryser ihjäl när jag tvättar bort fiskfjäll, fiskblod, fiskbajs och fiskinälvor i från händerna i det iskalla vattnet.

Jag har en hatkärlek till att fiska. Jag gillar spänningen när flötet åker ner under ytan och lyckokänslan när metspöt böjer sig av fiskens tyngd. Men däremot gillar jag inte hur slemmig man blir om händerna och hur masken slingrar sig när du spetsar den på kroken.

Tro inte jag är mesig. Jag sätter på min mask på kroken, tar ett ordentligt taqg om fisken och bryter av nacken på den själv. Jag har absolut inga problem med att smutsa ner mig, men det är bara så jobbigt att försöka få bort fiskfjällen och blodet. Sen när du väl lyckats bli ren så måste du bryta av nacken på nästa fisk eller sätta på en ny mask på kroken.

Men när det går bra är det värt det. Tillsammans fick vi ihop 16 sillar och en abborre, inte illa va? Själv tog jag upp 3 av dom sillarna, men sen fiskade jag inte så mycket heller. Jag är nöjd med min insats iaf.

Kallt duggregn

Just nu är jag bara extremt trött på att bli upprörd så fort jag ser dig, ditt namn eller något som påminner om dig. Jag tror inte du förstår vilken jävla idiot du är. Du har verkligen förstört allt, ALLT! Är du nöjd nu? Har du den perfekta bilden av dig själv och ditt liv nu? Jag kommer iaf inte vara med i den. tro inte att du kan sudda, klippa och klistra utan konsekvenser. Alla andra kanske låter sig vara pjäser i ditt spel, i ditt upplägg. Men jag vägrar.

Jag förstår att man inte kan tvinga sig till att älska en annan människa. Men det betyder inte att man helt kan bryta kontakten, inte när så mycket annat står på spel. Du kan tycka jag är orättvis som väljer sida på det här sättet, men du har inte direkt gett mug något val. Jag kan inte se hur jag skulle kunnat agera annorlunda utan dåligt samvete. Om du inte gillar de faktum att jag föraltar dig just nu är det ingen annan än ditt eget fel och det är bara du som kan fixa det.

Om du inte fattar vad du har gjort för fel... äh... jag orkar inte ge bry mig. Det här har egentligen ingenting med mig att göra, så varför ska jag slösa mer energi på dig? Vad jag vill säga är att bollen ligger hos dig nu, okej?


GLEE club

Se inte på Gossip Girl. Se på GLEE!


SEXUELLT INNEHÅLL!! (är du lätt stött bör du inte läsa)

Är jag helt störd i huvudet om jag inte tänker döma någon som har lust att ha sex med en hund?

Jag menar, hunden led ju inte av det, så vem är jag att döma människan. Jag tycker tvärtom att det är intressant med människor med udda sexuella läggningar.

En gång pratade jag med en random människa som tydligen tände på att tänka på gravida tonårstjejer som sakta blev plågade till döds. Det var nog den intressantaste konversation jag haft i hela mitt liv. Jag frågade honom om massa saker och fick fram massa intressanta tankar från den här personen. Han var dessutom väldigt trevlig och frågade mig hela tiden om han skrämde mig eller gjorde mig illa till mods. Så fort jag inte svarade direkt blev han jätteledsen och skrev "I'm so sorry" hundra gånger om. Han verkade vara en helt normal kille... bortsett från sin underliga sexuella läggning vill säga.

Så efter det verkar en tjej som gillar att bli knullad av en hund inte så konstigt. Jag gillade att läsa hennes blogg och hela den här "hund-sex-världen" som tydligen finns därute. Hon hade en tydligen en 'husse' som funkade lite som en pimp och hjälpte henne med att ta kontakt med hundägare.

Nu har då någon jobbig männska skapat en facebook grupp som heter 'stoppa hundslyna.blogspot.com' och pågrund av det har nu människor skrivit massa elaka saker på den här människans blogg så nu har hon stängt den så man måste vara inbjuden för att läsa. Jag vet att jag är EXTREMT open minded, så jag förväntar mig inte att människor ska vara lika okej med det här som jag är och jag kanske är helt dum i huvet som inte tycker det här är helt sjukt. men jag tycker iaf det är synd att tjejen inte ska kunna ha sin blogg öppen.

Just to make things clear: Jag skulle ju aldrig tänka mig att kunna tända på hundar eller på något sätt bli upphetsad av något sånt här. Jag tycker bara det är intressant!


RSS 2.0